Freelancer online marketeer

Wil jij meer leads of omzet uit Google kanalen? Kies ervoor om een online marketeer in te huren en haal nog meer online resultaat.

Online marketing strategie

optimaliseer jouw online marketing strategie

Een effectieve online marketingstrategie is van groot belang voor elk bedrijf dat wil groeien en meer klanten wil bereiken via het internet. Er zijn verschillende online marketingstrategieën die je kunt gebruiken, zoals zoekmachineoptimalisatie (SEO), zoekmachine advertising (SEA), social media marketing, e-mailmarketing en contentmarketing.

SEO is gericht op het verbeteren van de organische zoekresultaten van je website, terwijl SEA gericht is op het plaatsen van betaalde advertenties in zoekmachines. Social media marketing helpt je om verbinding te maken met je doelgroep via sociale media-platformen, terwijl e-mailmarketing je helpt om rechtstreeks met je klanten te communiceren. Contentmarketing helpt je om waardevolle informatie met je doelgroep te delen en zo vertrouwen te winnen en autoriteit op te bouwen.

Het is belangrijk om een mix van deze strategieën te gebruiken om een breder publiek te bereiken en je online aanwezigheid te versterken. Het is ook belangrijk om je doelgroep en hun gedrag te begrijpen, en je online marketingstrategie hierop aan te passen. Door een gedegen online marketingstrategie te implementeren, zal je zien dat je bedrijf groeit en dat je meer klanten bereikt.

gaan voor resultaat

Boost jouw website verkeer met tookle

Ik ben ervan overtuigd dat ik samen met jou de onderneming of het bedrijf naar een hoger niveau kan tillen
op het gebied van online marketing.

freelancer online marketing

Waarom een freelancer marketing inhuren?

Een freelancer online marketeer met kennis van tracking, SEO en SEA kan je helpen om je website technisch te optimaliseren, zoekwoordonderzoek te doen en relevante inhoud te creëren om zo je organische zoekresultaten te verbeteren. Hierdoor kun je meer verkeer naar je website trekken en je online zichtbaarheid vergroten.

Daarnaast kan een online marketeer met kennis van SEA je helpen om je online advertentiecampagnes te verbeteren, zoals Google Ads campagnes, en je helpen om je kosten per conversie te verlagen. Ook kan de online marketeer je helpen met het opstellen van een strategie en het analyseren van de prestaties van je campagnes.

Mijn kwaliteiten met online marketing

Google Ads

Graag start ik altijd met een uitgebreide analyse; waar liggen de kansen ten opzichte van jouw concurrenten, waar is jouw doelgroep op zoek (keywords) en hoe krijgen we jouw advertenties bovenaan in google.

Zoekmachine Optimalisatie

We gaan stapsgewijs aan de slag met jouw SEA. Eerst bepalen we de doelgroepen en stellen de advertentieteksten op en richten de ideale landingspagina in op jouw website.

Online tracking

Wekelijks bespreken we samen, in een videocall de werkzaamheden die verricht zijn, wat ik de komende week ga doen en welke resultaten we tot nu toe behaald hebben.

Tookle marketing

Wil jij gratis advies op jouw online marketing?

Graag kom ik met je in contact om jouw bedrijf of onderneming samen naar een hoger niveau te tillen. Nieuwsgierig hoe? Laat dan een bericht achter en laten we samen werken!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Geef jouw website vandaag een boost

Geef jouw e-mailadres en ontvang gratis een SEO-analyse van jouw website.