Mijn werk

WOW-Nails Nijmegen (SEA)

WOW-Nails Nijmegen is een bekende naam in de nagelverzorging industrie. Ze staan bekend om hun kwalitatieve producten en uitstekende service. Sinds een paar jaar heeft WOW-Nails ook een webshop waar klanten hun producten kunnen bestellen en thuis laten bezorgen. Helaas was de webshop nooit echt een groot succes en na een aantal jaar overwoog WOW-Nails om de webshop stop te zetten.

Echter, dat veranderde toen ze begonnen met SEA campagnes. Door middel van gerichte advertenties op Google , wist WOW-Nails de aandacht van potentiële klanten te trekken. Het bleek een schot in de roos, want al snel begon de omzet flink te stijgen.

WOW-Nails zag een omzetstijging van maar liefst 175% ten opzichte van voorheen. Dit was voor WOW-Nails een enorme verrassing en een bevestiging dat de webshop toch veel potentieel had. De ROAS (Return on Ad Spend) van de SEA campagnes was ook indrukwekkend: 300%. Dit betekent dat elke euro die WOW-Nails in de SEA campagnes investeerde, 3 euro opleverde. 

Dankzij deze resultaten heeft WOW-Nails besloten om de webshop voort te zetten en zelfs verder uit te breiden. De kleur is terug op de wangen van WOW-Nails en het team is enorm gemotiveerd om verder te groeien. Ze zijn erg dankbaar voor de expertise en inzichten die ze hebben gekregen van hun SEA specialisten en zijn van plan om deze samenwerking voort te zetten.

Al met al is het succes van de SEA campagnes een duidelijk bewijs dat online adverteren een grote invloed kan hebben op het succes van een bedrijf. Door de juiste doelgroep te bereiken en een goede ROI te behalen, kunnen bedrijven hun omzet en winst maximaliseren en hun groeiambities waarmaken.

Meer omzet
0 %
ROAS
0 %

JDZ Design Vloeren (SEO)

JDZ Design Vloeren is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en installeren van hoogwaardige vloeren voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Het bedrijf was op zoek naar manieren om de online zichtbaarheid te vergroten en de lead generatie te verbeteren. Om dit te bereiken, besloten ze om samen te werken met Tookle, een online marketingbureau.

Tookle ontwikkelde een op maat gemaakte online SEO-strategie voor JDZ Design Vloeren, met als doel meer verkeer naar de website te genereren en de leads te verhogen. De eerste stap was om de website van JDZ Design Vloeren te optimaliseren voor zoekmachines op het gebied van autoriteit, content en techniek. Dit omvatte het identificeren van relevante zoekwoorden voor het bedrijf en het integreren van deze zoekwoorden in de website-inhoud en metadata. Tookle creëerde ook nieuwe landingspagina’s voor specifieke diensten die JDZ Design Vloeren aanbiedt.

JDZ Design Vloeren

De resultaten van de online marketingstrategie waren indrukwekkend. De website van JDZ Design Vloeren kreeg 74% meer sessies en 143% meer nieuwe gebruikers. Dit leidde tot een toename van het aantal leads met 100% ten opzichte van het voorgaande jaar. De zoekwoordposities van JDZ Design Vloeren verbeterden ook aanzienlijk, met meerdere top 3 posities voor relevante zoekwoorden.

Nieuwe gebruikers
0 %
Meer sessies
0 %

Tookle marketing

Wil jij gratis advies op jouw online marketing?

Graag kom ik met je in contact om jouw bedrijf of onderneming samen naar een hoger niveau te tillen. Nieuwsgierig hoe? Laat dan een bericht achter en laten we samen werken!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Geef jouw website vandaag een boost

Geef jouw e-mailadres en ontvang gratis een SEO-analyse van jouw website.