SEA specialist inhuren

Wil jij meer leads of omzet uit SEA? Kies ervoor om SEA uit te besteden en haal nog meer resultaat uit jouw Google Ads voor €70 per uur.

de SEA-Strategie

Optimaliseer jouw SEa-strategie
met een sea specialist

Ik help graag om meer klanten en omzet te realiseren via Google door jouw SEA te verbeteren. Ben jij benieuwd naar de kosten, hoe ik het doe en of ik de juiste persoon ben? Voordat ik een passend antwoord kan geven, wil ik eerst de huidige situatie analyseren. Stuur mij jouw vraag en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

freelancer inhuren

Eenmaalig opstartkosten €280

70/per uur

een freelancer sea specialist

Waarom het inhuren
van een sea specialist?

Als je op zoek bent naar een freelancer SEA (Search Engine Advertising) specialist, ben je waarschijnlijk op zoek naar iemand die je kan helpen met het opzetten en beheren van online advertentiecampagnes via zoekmachines zoals Google Ads. Een SEA specialist kan je helpen om je doelgroep te bereiken, je online zichtbaarheid te vergroten en je omzet te verhogen door middel van gerichte advertenties.

Een SEA freelancer kan je helpen met het opstellen van een advertentiebudget, het opzetten van campagnes, het selecteren van de juiste zoekwoorden en het analyseren van de prestaties van je campagnes. Zij kunnen je ook adviseren over hoe je je campagnes kunt optimaliseren voor een betere rendabiliteit. Door een freelancer in te huren voor SEA, kun je specifieke taken en projecten aan hen toewijzen, in plaats van een full-time medewerker aan te nemen.

Door een freelancer SEA specialist in te huren, kun je je online aanwezigheid versterken en meer potentiële klanten bereiken via zoekmachines.

Mijn werkwijze voor google ads

Analyse

Ik begin altijd met een grondige analyse, waarbij we de kansen ten opzichte van jouw concurrenten onderzoeken, bepalen waar jouw doelgroep naar op zoek is (keywords) en hoe we de kwaliteit van jouw advertenties zo hoog mogelijk krijgen.

SEA-Strategie uitvoeren

Ik gaan methodisch te werk met jouw SEA. We beginnen met het bepalen van de doelgroepen, opstellen van de advertentieteksten en instellen van de ideale landingspagina op jouw website.

Meetbaar maken

Met Google Ads Conversion Tracking gaan we de advertenties meetbaar maken. Het meetbaar maken van de resultaten van je Google Ads campagnes is van groot belang om te kunnen bepalen of je campagnes succesvol zijn of dat er verbeteringen nodig zijn.

gaan voor resultaat

Boost jouw website verkeer met tookle

Ik ben ervan overtuigd dat ik, samen met jou, de onderneming of het bedrijf
naar een hoger niveau kan tillen met Google Ads campagnes.

Tookle marketing

Wil jij gratis advies op jouw online marketing?

Graag kom ik met je in contact om jouw bedrijf of onderneming samen naar een hoger niveau te tillen. Nieuwsgierig hoe? Laat dan een bericht achter en laten we samen werken!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Geef jouw website vandaag een boost

Geef jouw e-mailadres en ontvang gratis een SEO-analyse van jouw website.